Bursa'da fotoğraf çektirebileceğiniz 6 mekan tavsiyesi

Bursa’da fotoğraf çektirebileceğiniz 6 mekan tavsiyesi

BiBursa.com özel hikayeleri gördünüz mü?

 Son yıllarda hepimiz sosyal medya ile yatıp, sosyal medya ile kalkar olduk. Sabah gözlerimizi açar açmaz Instagram’a bakıp, akşam yatmadan önce son kez bir Instagram’a bakmayanımız var mı? Hepimiz en güzel, en popüler ve en konsept mekanlarda fotoğraflarımızı paylaşıp beğeniye sunuyoruz.

Son zamanlarda işletmeler de bunun farkında varmış olacaklar ki, kafe ve restoranlarını ona göre dizayn eder hale geldiler. Peki Bursa’da öyle görselliği ile fotoğraflarımızı güzelleştirecek, yüklediğimizde daha çok beğeni aldırtacak mekanlar var mı?

   BiBursa.com olarak Instagram’da daha çok like almanızı sağlayacak en güzel 6 mekanı sıraladık

1- Le Profitti Cafe / Beşevler

Çiçek ve kediler herhalde sosyal medyanın en çok beğeni getiren 2 canlısı olsa gerek 🙂 Bu yüzden ilk 2’yi çiçek konseptli mekanlara ayırdık. Bunlardan 1.si Beşevler’de bulunan Le Profitti Cafe. Söylemesi biraz zor gibi gelse de alışınca söylemi İtalya’da kahve içiyorum demek gibi geliyor 🙂 “Le Profitti‘de kahve içiyorum” Konsept ve renk uyumu olarak daha kapıdan ilk adımınızı attığınızda sizi çeken Le Profitti, tabloları ile de sanat severlerin gidebileceği güzel, sakin ve huzur verici bir mekan. #senentatlısın yazılı led ışıklı çiçekli duvarının önünde çekineceğiniz fotoğraflar, sevenleriniz kıskandıracak düşmanlarınızı da çatlatacak türden 🙂

Le Profitti Cafe / Beşevler

     2- Bursa Eklercisi / Özlüce

Pembeyi ve gülleri seviyorsanız, hele bir de ekleri seviyorsanız sizi en mutlu edecek yer Bursa Eklercisi olabilir. Özlüce Ahmet Taner Kışlalı Bulvarı üzerinde yer alan bu pembe butik bir işletme olan, kapıdan ilk girişte daha sizi kendisine hayran bırakıp, fotoğraf çekme isteği uyandırıyor. Gerek duvarda bulunan çiçekler, gerek bardak ve çatal bıçaklar ve tabi pembenin her tonu size sosyal medya üzerinde onlarca beğeni getirecek 🙂


   3- 947 Concept Coffee Shop / Görükle

Flamingoları sever misiniz? Öyle zarif ve kendine güvenen yürüyüşleri vardır ki, sanki yürüyüşü ile tüm güzelliğini gösteriyor gibi 🙂 Belki arkadaşlarınızın 2 pembe flamingo peluşunun arasında sosyal medyada paylaştığı fotoğraflarını görmüşsünüzdür. İşte o fotoğrafları, 947 Concept Coffee Shop’a gelip çekinebilirsiniz 🙂 Görükle’de flamingo konseptli (tabi yine pembe) mekan 947 Concept Coffee Shop aslında hem 3. nesil kahve içebileceğiniz güzel bir kafe hem de butik alışverişi yapabileceğiniz bir mağaza olarak 2 bölümden oluşuyor. Eğer flamingo peluşu ile fotoğraf çekinirseniz @bibursa olarak bizi de etiketlemeyi unutmayın 🙂

947 Concept Coffee Shop / Gorukle

   4- Sümbüllü Bahçe Konağı / Tophane

Diyeceksiniz ki “Oraya kaç kere gittim ama öyle çok güzel fotoğraf çekinecek yer yok…” Peki konağın içine hiç girdiniz mi? Çünkü adı üstünde orası bir konak 🙂 Osmangazi Belediyesi tarafından restore edildikten sonra içerisine belediye başkanının görüşmelerini yapması için de bir odanın hazırlandığı tarihi konağın her köşesinde çok güzel fotoğraflarlar çekinebilirsiniz. Havanın güzel olduğu günlerde ise (fotoğraftaki gibi) konağın giriş tarafına bakan balkonunda vereceğiniz pozlar, sarı konak ile uyumlu olursa ortaya çok güzel fotoğraflar çıkacaktır. Konağın içini gezmek için oradaki görevlilerden rica etmeniz gerekmektedir.
Sümbüllü Bahçe Konağı nerede diyorsanız, tıklayarak konumunu görebilirsiniz.


   5- Hotel Anatolia / Çekirge

Bursa’nın en eski otellerinden birisi olan Hotel Anatolia, Bursa’nın termal bölgesi olan Çekirge’nin merkezindedir. Hem Uludağ’a hem de şehir merkezine yakınlığı ile misafirlerine Bursa’yı doyasıya yaşama şansı sunan Hotel Anatolia’nın teras katında bulunan 1985 Lounge Barında keyifli vakit geçirirken, güzel fotoğraflar da çekinebilirsiniz. Panoramik Bursa manzarası, gerçek odun ateşi ile yanan şöminesi ve modern tasarımı ile Hotel Anatolia‘nın  1985 Lounge Barında otelde konaklamasanız bile tercih edebilirsiniz. 


   6- Kahvelon / Altıparmak

   Kahvenin yanında ne seversiniz? Tatlı, sohbet… Peki kahvenizi Yeşilçam’ın unutulmaz usta oyuncularının arasında içseniz 🙂 Şehir merkezinde kahve içmek istiyorsanız ve içeceğiniz yer konsept olsun diyorsanız, bir zamanlar Bursa’nın kalbi olan Altıparmak’ta bulunan Kahvelon‘a gidebilirsiniz. Yeşilçam köşesinde bir sürü fotoğraf çekinebilirsiniz.

Bursa’da fotoğraf çektirebileceğiniz mekan tavsiyeleri-2

Bursa kafe ve Bursa restoran denildiğinde aklan gelen BiBursa.com ile size hep çok yakınız. Kafe ve restoran arayışınız varsa, BiBursa.com olarak size en yakın mekanı sunuyoruz. 

Bursa’nın en iyi kafelerini ve Bursa’da kahvaltı yapabileceğiniz mekanları, sizler için sıraladık. Aşağıdaki butonlardan okuyabilirsiniz

Yorumunuzu bırakın
Yorum Yap
İsim
E-posta