Bursa’da 10 TL’ye sağlıklı şekilde nasıl yemek yersiniz?

Bursa’da 10 TL’ye sağlıklı şekilde nasıl yemek yersiniz?

   Bugün dışarıda yemek yemek istediniz ama çok fazla bütçeniz yok. Sağlıklı ve iyi beslenmek istiyorsunuz. Bursa’da 10 TL’ye (bazen daha da ucuza) sağlıklı ve dolu dolu şekilde nasıl mangal da et yersiniz?

   Türkiye’de her gün her şeye zam gelirken, insanlar sağlıklı ve iyi beslenebilmek için her geçen gün daha fazla para harcamak zorunda kalıyor. Bursa’da evinizde yemek yediğinizde tabi ki daha uygun olabiliyor ama dışarıda tek başınıza ya da arkadaşlarınız ile yemek yemek istediğinizde çoğu işletmenin fiyatları oldukça pahalı geliyor.
Cebinizde de 20 TL para olsun. Bu 20 TL’ye karnınızı sağlıklı ve oldukça iyi şekilde doyurmak istiyorsunuz. Daha sonra kahve içmek belki de üstüne bir de tatlı yemek istiyorsunuz 🙂 Nasıl bu kulağa mümkün geliyor mu? 20 TL’ye hem yemek hem tatlı hem de kahve içmek… Muhtemelen bir çoğunuz merdiven altı bir yerden bahsedeceğiz sanıyor olabilir ama oldukça kaliteli, Türkiye’de her gün on binlerce insanın gittiği bir mekandan bahsedeceğiz.

 

 

   Yemek ve tatlı CarrefourSA AVM’de

‘Carrefour’ size güven verdi mi? Herhalde merdiven altı bir yer olacağını düşünmüştünüz ama BiBursa.com olarak sizlere sağlıksız ve güven vermeyen yerleri tavsiye etmeyiz. Carrefour’da 10 TL’ye nasıl doyarsınız kısmına gelelim. Eminim çok merak ediyorsunuzdur. Bugün bir kahvenin 12-13 TL olduğu dönemde 10 TL’ye mangalda et yemek nasıl mümkün diye. Tabi ki de kırmızı etten değil tavuk etinden bahsediyoruz. Carrefour’un için de 2019 yılında hizmete açılan ‘Lezzet Arası’ size uygun yemek yeme fırsatı sunuyor. CarrefourSA’dan alacağınız tavuk eti, kırmızı et, balık, hindi eti gibi paket ürünleri, Lezzet Arası’ndaki ustalar ek bir ücret ödemeden mangal da pişiriyor ve size servis ediyor. Doğru okudunuz. Siz yemek istediğiniz şeyi alıyorsunuz, Lezzet Arası’nın ustaları mangalda sizin için pişiriyor. BiBursa.com olarak gittiğimiz de tavuk kelebeği yarım kilodan fazlasını 7 TL’ye satın aldık ve pişirttik. 1 somun ekmek 1.25 TL. Sınırsız içecek imkanı var mevcut. 3.95 TL’ye alacağınız bardak ile istediğiniz kadar soğuk içeceklerden içebiliyorsunuz. Yolunuz CarrefourSA’ya düşerse yemek yemek için Lezzet Arası’nı deneyebilirsiniz.
Lezzet Arası’nda yemeğinizi yedikten sonra yine aynı yerde bulunan kafede 4-5 TL’ye çok lezzetli tatlılar yiyebilir, çayınızı da yine orada normal fiyatların altında içebilirsiniz. Biz denedik çayı da tatlıları da çok lezzetli . 

Kahve Nazim Hikmet Kültür Evi’nde Piraye’de

Yok artık dediğinizi duyar gibiyiz. “7 TL’ye mangalda tavuk, 4-5 TL’ye tatlı şimdi de 5 TL’ye americano mu yani” diyebilirsiniz. Nerede mi? Nazım Hikmet Kültür Evi içerisinde bulunan Piraye’de americanoyu 5 TL’ye içebilirsiniz. Bira ve diğer alkollerde de çok uygun fiyatlar mevcut. Mesela tüm gün 50’lik bira 15 TL, tekila 10 TL, yemeklerde gayet uygun 🙂 Piraye’ye gitmişken haftanın belirli günleri Nazım Hikmet Kültür Evi’nde sahnelenen tiyatro oyunlarına da gitmelisiniz 🙂
Tavsiyelerimizi dinleyip gidecek olanlara şimdiden afiyet olsun 🙂
Bizi sosyal medyadan takip ederek diğer tavsiyelerimizi de okuyabilirsiniz 🙂 Bizi takip etmek için BURAYA TIKLAYINIZ. 

Yorumunuzu bırakın
Yorum Yap
İsim
E-posta