Bursa Tiyatro: Titanik Orkestrası

Bursa Tiyatro: Titanik Orkestrası

Bursa’da her hafta bir çok tiyatro oyunu oynanıyor. Siz, en son ne zaman tiyatroya gittiniz? Uzun zaman mı oldu? Peki neden diye hiç düşündünüz mü? Acaba vakit mi bulamıyorsunuz yoksa öyle bir alışkanlığınız mı yok? Nilüfer Kent Tiyatrosu, tiyatroya gidemeyen vatandaşlar için tiyatroyu evlere taşıdı.

BiBursa ekibi olarakta Nazım Hikmet Kültür Merkezi’nde gidip izlediğimiz Titanik Orkestrası oyununu Nilüfer Kent Tiyatrosu web sitesinden yayınlayarak evinize getirdi. İzlemenizi tavsiye ediyoruz.

Titanik Orkestrası oyununun konusu:

Oyunda varlık ve yokluk kavramları tartışılıyor, gerçeklik ve hayal arasındaki sınırlar sorgulanıyor. Titanik Orkestrası adlı oyun, unutulmuş küçük bir tren garında yaşayan dört serserinin kısır döngüye dönüşmüş hayatlarının, sihirbaz Harry ile karşılaşmasıyla birlikte değişmesini trajikomik bir şekilde anlatıyor.Aynı gara sıkışıp kalmak dışında hiçbir ortak noktası olmayan dört kişinin, bir kısır döngüye dönüşmüş yaşantısını konu alan Titanik Orkestrası soruyor: Hayatın ne kadarı illüzyon ne kadarı gerçektir?

Titanik Orkestrası oyununu izle

Titanik Orkestrası oyununu izlemek için tıklayın

Yorumunuzu bırakın
Yorum Yap
İsim
E-posta