The Rain Dizisi ve Konusu Nedir

The Rain Dizisi ve Konusu Nedir

Bir yağmur düşünün ki sizi öldürebiliyor. Sadece 1 damla yağmur bile yaşamınıza son verebilir. Heyecanlandınız mı? İşte Netflix’in 2 sezondan oluşan The Rain ölümcül virüs içeren bir yağmurun yapması sonucu Dünya’nın geldiği noktayı anlatıyor.

The Walking Dead dizisini duydunuz ya da izlediniz mi? Orada bir virüs, temas ettiği insanları dönüştürüyor ve bambaşka bir yaratık haline getiriyordu. Biz BiBursa.com olarak The Rain dizisini de ilk izlemeye başladığımızda böyle bir konusu olacağını hakkında önyargıda bulunmuştuk. Ama bizi yanılttı. Pek The Rain dizisinin konusu nedir?

The Rain dizisinin konusu nedir?

Dizi bir bilim insanı olan babanın geliştirdiği ve çocuğuna enjekte ettiği bir virüsün Dünya’ya yayılmasıyla başlıyor. Zaten The Rain dizinin 1. bölümünün başlığı da babanın çocuklarını korumak için söylediği söz “İçeride kalın”

The Rain dizisinin 2. ana karakteri olan kız kardeş Simone, erkek kardeş Rasmus’un etrafında dönüyor. Babalarının ‘içeride kalın’ dediği yer kendi geliştirdiği bir sığınak. Ama ne kadar içeride kalacaklarını söylemeyen babası virüs ile mücadele etmek için sığınaktan ayrılır ve bir daha geri gelmez. Peki bu çocuklar ne kadar sığınakta kalacaktır. Ya dışarıdaki yağmurun etkisi bittiyse ve onları orada unuttularsa…

The Rain dizisini bu kadar basit bir şekilde sizlere anlatsakta dizi ilerleyen bölümlerde sizi kendisine hayran bırakacak. Bazen gerilim, bazen aşk bazense komedi içeren sahnelerin olduğu The Rain dizisinin sonu ise sizi oldukça şaşırtacak 🙂

The Rain Dizisi Kaç Sezon Kaç Bölüm

Netflix üzerinden izleyebileceğiniz ve her bölümünün ortalama 40-45 dakika arasında olan The Rain dizisi şimdilik 2. sezon olarak yayınlandı. 1. sezonda 8 bölüm, 2. sezon ile 6 bölümden oluşuyor. Yani şimdilik 14 bölümden oluşan mini bir dizi diyebiliriz. Ama son bölümün son sahnesi bize dizinin devamının geleceğini gösteriyor.

Yorumunuzu bırakın
Yorum Yap
İsim
E-posta