The I-Land Dizisi ve Konusu

The I-Land Dizisi ve Konusu

Lost dizisini bilir misiniz? Herkes izlemiş ya da en azından adını biliyordur. Netflix’in yeni mini dizisi The I-Land adada geçmesinden dolayı Lost’u anımsatıyor olabilir ama konusu çok farklı. Peki The I-Land dizisinin konusu nedir?

Bir gün uyanıyorsunuz ve adınızı bile hatırlamıyor şekilde bir adada uyanıyorsunuz. Bu ada neresi ve oraya nasıl geldiniz? Daha da önemli soru sen kimsin?

Bir grup hafızası silinmiş insan, bir adada yaşam mücadelesi mi verecekler yoksa o adadan kurtulmanın yollarını mı arayacaklar? Daha dizinin ilk bölümünde dizi senaristi sizlere küçük detaylar ile mesajlar veriyor ve o detaylar diziyi oldukça sürükleyici hale getiriyor.

Dizi ilk başlarda Lost’u anımsatsa bile The I-Land dizisi teknoloji ile iç içe bir dizi. Yani adada kaybolan insanlar değil, aksine oraya kasıtlı olarak bırakılmış bir grup insanın mücadelesini izliyoruz.

Eğer aksiyon ve gerilim dolu diziler izlemeyi seviyorsanız, The I-Land mini dizisini zaten hemen izleyip bitireceksiniz. Her bölümün yaklaşık 45 dk olduğu The I-Land dizisi size gelecek ile ilgili ipuçlarıda verecek diyebiliriz.

The I-Land, nasıl geldiklerini bilmedikleri ıssız adadan kurtulmanın yolunu arayan bir grup insanın hikayesini konu ediyor. Bir grup insan gözlerini açtıklarında kendilerini ıssız bir adada bulur. Hafızaları silindiği için adaya nasıl geldiklerini hatırlamayan grup, adadan kurtulmanın yolunu arar.

The I-Land Dizisinin Türkçe Frangmanını İzle

https://bibursa.com/https-bibursa-com-the-rain-dizisi-konusu-nedir-the-reyn-dizisi/
Yorumunuzu bırakın
Yorum Yap
İsim
E-posta