Mudanya Yat Limanı'nı 360 Derece Gökyüzünden gördünüz mü?

Mudanya Yat Limanı’nı 360 Derece Gökyüzünden gördünüz mü?

   Bursa’ya gelen her turistin gittiği yerlerden birisi olan Tophane Parkı içerisinde bulunan Saat Kulesi’ni hiç gökyüzünden 360 derece gördünüz mü?

   Bursa’nın İstanbul’a açılan kapısı olan Mudanya’da onlarca farklı boyutta teknenin bulunduğu ve mavinin her rengini görebileceğiniz yat limanını hiç gökyüzünden 360 derece gördünüz mü? Sokağa çıkma yasağın olmasa eminiz ki bir çok Bursalı’nın gideceği yer olan Mudanya’yı bir süre 360 derece fotoğraflarda görmekle yetineceğiz

 

   Mudanya’da canınız sıkıldıysa ve nefes alacak bir yer arıyorsanız, Mudanya yat limanı tüm sadeliği ve rahatlatıcı ortamı ile sizi bekliyor. İster tek başınıza kulaklığınızı takarak denize paralel keyifle yürüyebilir isterseniz sevdiklerinizle akşam sohbet ederek anın tadını çıkarabilirsiniz.

Mudanya Yat Limanı Nerede?

   Mudanya’da kafe ve restoranların ağırlıklı olduğu bölge Halit Paşa Mahallesi’nde yer alan Mudanya yat limanı, yürüyüş yapacak olanlar için ideal bir yer. Trilye’ye çıkan yola gelmeden sağ da olan Mudanya yat limanında ister cadde boyunca yürüyebilir isterseniz de yat limanına paralel inşaa edilen dalga kıran üzerinde yürüyebilirsiniz.  

Mudanya Yat Limanı'nı 360 derece izle

   BiBursa olarak sizler için geçtiğimiz yıllarda çektiğimiz Mudanya yat limanını 360 derece görüntüsünü aşağıdaki butona tıklayarak inceleyebilirsiniz. Açılan sayfada nereye bakmak isterseniz oraya hareket edebilirsiniz. 

Mudanya Yat Limanı'nı videosu

Yorumunuzu bırakın
Yorum Yap
İsim
E-posta