Bursa Pide Siparişi, Bursa'da eve pide nereden söylenir

Bursa Pide Siparişi, Bursa’da eve pide nereden söylenir

Bursa, kendine has lezzetli yemekleri ile Türkiye’nin en önemli mutfaklarına sahip illerden bir tanesi konumunda. Peki Bursa’da canınız pide, lahmacun, cantık gibi yemekler çektiğinde nereden sipariş verebilirsiniz? Osmangazi, Nilüfer, Mudanya ya da Yıldırım, Gürsu ilçelerinde yaşıyor ya da çalışıyor olun, sizler için Bursa’da pide siparişi verebileceğiniz işletmelerden bazılarını sıraladık.

Bursa’da pide nereden sipariş edilir? Canınız pide, cantık, lahmacun gibi hamur işi yemekler çektiğinde evinize ya da ofisinize nereden sipariş verebilirsiniz. Burssa’da evinize ya da ofisinize tek telefon ile pide siparişi verebileceğiniz bazı işletmelerden bazılarını sizler için sıraladık.  

Hasköyüm Pidesici / Görükle Pide Siparişi

Hasköyüm Pidecisi / Görükle Pide Siparişi

1998’den beri bu sektörde hizmet veren Hasköyüm Pidecisi, klasik pide, kapalı pide ve kenarsız pide çeşitleri ile sizi lezzete davet ediyor. Pidelerinin yanı sıra cantık, lahmacun, ara sıcaklarda içli köfte, patates kızartması ve çiğ köfteyi de güvenle yiyebilirsiniz. (Pide menüsü ve fiyatları sayfanın ilerleyen bölümlerinde yer almaktadır.)

Beykapı Kebap / Dikkaldırım Pide Siparişi

Dikkaldırım Mahallesi’nde canınız pide, lahmacun, cantık, kebap gibi yemekler çektiyse, Beykapı Kebap, size yılların lezzeti ve tecrübesi ile bir telefon kadar yakın. Beykapı Kebap Dikkaldırım şubesi menüsünden pide çeşitlerini seçerek evinize ya da ofisinize sipariş verebilirsiniz.

Dayı Kürek Lahmacun/ Odunluk Mah. Pide Siparişi

Bu lezzet sizi mest edecek…

Odunluk Mahallesi ve çevresinde canınız pide ve türevleri çekerse, Dayı Kürek Lahmacun Odunluk şubesinden telefonla sipariş verebilirsiniz. Dayı Kürek Lahmacun’un menü ve fiyatlarını görmek için aşağıdaki butona tıklayınız.

Tarihi Pideci / Mudanya Pide Siparişi

Bursa’nın İstanbul’a açılan kapısı, tarihi dokusu ve doğası ile kendisine hayran bırakan Mudanya ve çevresinde canınız pide, lahmacun, cantık gibi yemekler çekerse, Tarihi Pide size bir telefon kadar uzak. Mudanya’da evinize pide sipariş etmek istiyor ama nereden sipariş vereceğinizi bilmiyorsanız, Tarihi Pide’den telefonla sipariş verebilirsiniz.

Çiçek Et Mangal & Pide / Gürsu Pide Siparişi

Çiçek Et Mangal ve Pide / Gürsu Pide Siparişi

Gürsu’da canınız fas food yemekler çektiğinde Çiçek Et Mangal ve Pide, size bir telefon kadar uzaklıkta. Gürsu’da gündüz ya da akşam fark etmeden canı sıcak ve lezzetli pide pide çektiyse, Çiçek Et Mangal’ı arayarak sipariş verebilirsiniz.

Bursa’da pide siparişi verebileceğiniz diğer işletmeler

Yorumunuzu bırakın
Yorum Yap
İsim
E-posta