Bursa Kaplıkaya Cazibe Merkezi

Bursa Kaplıkaya Cazibe Merkezi

Yıldırım’ın havası en temiz ve yeşilliği en bol yerlerinden birisi olan Kaplıkaya deresi kenarında inşa edilen Cazibe Merkezinde, şelaleler, eğlence parkları, piknik yerleri, sosyal tesisler, farklı cinsten balıkların yer aldığı dev tünel akvaryum ve balık tutma göletleri bulunmaktadır.

Yıldırım Belediyesi tarafından 2011 yılında açılan ve içerisinde bir çok aktivitenin bulunduğu Kaplıkaya Cazibe Merkezi’ni hiç gökyüzünden gördünüz mü? Özellikle yaz aylarında Yıldırımlıların akşamları spor yapmak, sevdikleriyle birlikte oturup sohbet etmek, çay, kahve içmek için yoğun olarak gittiği Kaplıkaya Cazibe merkezi içerisinde size hitap eden bölüm mutlaka vardır.
Ramazan aylarında çeşitli etkinliklerin yapıldığı, yaz boyunca oyun alanlarının açık kaldığı, gençler için kaykay pistlerinin yer aldığı Kaplıkaya Cazibe Merkezi içerisinde özellikle ziyaret etmeniz gereken bölüm tünel akvaryum bölümü.
Kaplıkaya Cazibe Merkezi Bursa’nın parlayan yıldızı olmaya devam ediyor. Bursa ovası manzaralı seyir terasları, vatandaşların doğayla bütünleştiği yeşil alanları, düzlem havuzu, spor parkı ve kafeleri ile vatandaşların beklentilerine yanıt veren bir kompleks olan Cazibe Merkezi içinde barındırdığı Bursa’nın ilk ve tek tünel akvaryumuna girdiğinizde kendinizi bambaşka bir dünyada bulacaksınız. Akvaryumun altında bulunan tünelde yürürken etrafınızdan geçen balıklar ile birlikte hareket edecek, daha önce belki de hiç tatmadığınız bir tecrübeyi deneyimleyeceksiniz.

Bursa Kaplıkaya Cazibe Merkezi’nin gökyüzünden 360 derece görüntüsü;

Yorumunuzu bırakın
Yorum Yap
İsim
E-posta