Bursa'da San Sebastian Cheesecake nerede yenir?

Bursa’da San Sebastian Cheesecake nerede yenir?

Son yıllarda oldukça yaygınlaşan cheesecake türleri, hem tat olarak hem de görüntü olarak ilgi çekmeye devam ediyor. Peki Bursa’da en lezzetli San Sebastian cheesecake nerede yenir? Hangi mekanda nasıl cheesecake yenir?

Bursa’da cheesecake denildiğinde bir çok mekan akla geliyor. Belki de bir çok kafe ve restoranın menüsünde cheesecake çeşitleri var. Ama Bursa’da en farklı ve en lezzetli cheesecakeler nerede yenir? BiBursa.com olarak bu sorunun peşine düştük.

Tatlı mı kahveye  yoksa kahve mi tatlıya eşlik eder? Bursa’da bizim gördüğümüz ve yaptığımız görüşmeler kahvenin biraz daha tatlıya eşlik ettiği şeklinde. Peki Bursa’da cheesecake nerede yenir? Gelin sizler için hazırladığımız listede dikkat çeken 7 farklı mekandaki cheesecakeleri görelim;

1- Bruno Coffee Expert

Bruno Coffee Expert- Özlüce San Sebastian Cheesecake

   Bursa’nın en güzel San Sebastian Chesecakeini misafirlerine sunan ilk tavsiye işletmemiz Bruno Coffee Expert…
Özlüce’de, 3.nesil kahve denildiğinde en lezzetlilerini sunan Bruno Coffee Expert’in San Sebastian Cheesecake’i oldukça iddialı. Özlüce’de yoğun ve tam kıvamında tadı ile San Sebastian Cheesecake yemek isteyenler için tavsiye edeceğimiz ilk yer olan Bruno Coffee Expert’tin San Sebastian Cheesecake’ini yemediyseniz, mutlaka bu ay içinde gidip denemelisiniz. Yanında taze demlenmiş 3.nesil kahvenizi de sipariş ederek, tatlınızın keyfini arttırabilirsiniz.

2- Müstesna Çikolata& Kahve

Müstesna Çikolata Kahve

Özlüce’nin en lezzetli mekanlarından bir tanesi Müstesna Çikolata ve Kahve. Çikolata ile harmanlanan lezzetler hem görüntü hem de tat olarak yiyenleri mutlu ediyor. Nezaket’te bunlardan bir  tanesi. Müstesna’nın cheesecakeinin adı Nezaket. Tercihinize ve damak tadınıza göre ister siyah ister beyaz çikolata ile kaplanan Nezaket’in  yanında mevsimine göre gelen çilekler de çikolatanın o yoğun tadını dengeliyor. “Özlüce’de hem lezzetli bir cheesecake yiyip hem de güzel, konsept bir mekanda oturmak istiyorum” derseniz Müstesna size 2. tercihimizdir.

3-Oldies Goldies 

Oldies Goldien Cheesecake

Bursa’nın en farklı San Sebastian cheesecakelerinden birisi olan Black Swan ile tanışma zamanı. Farklı cheesecake arayışında olanlara Oldies Goldies’ın Black Swan’ını tavsiye ediyoruz. 23 Nisan Mahallesi’nde hizmet veren Oldies Goldies’ın mottosu şöyle “Antika kokusu, kahve kokusuna karışacak.” Eğer otantik ama şık mekan arıyorsanız Oldies Goldies’ı ziyaret etmelisiniz. Size bir sır verelim; Mekan o kadar orijinal ki, her köşesinde fotoğraf çektirmek isteyebilirsiniz 🙂

4-Ihlamur Ağacı

Ihlamur Ağacı Cheesecake

Hem konsept hem de lezzet dolu bir mekan olan Ihlamur Ağacı’nın San Sebastian cheesecake’i tüm cheesecake severleri mutlu edecek türden 🙂
San Sebastian cheesecake’in herhalde en doğru kıvamı kaşığın içine dolmasıdır. Ihlamur Ağacı, mekanın şıklığının yanında her gün kendi fırınlarında, usta ellerden hazırlanan taze ürünleri ile misafirlerine eşsiz lezzetler sunuyor. Cheescake’te bu ürünlerden bir tanesi. Kıvamı ve lezzeti o kadar yerinde ki, yiyenler asla pişman olmuyor. Taze cheescake yemek istiyorsanız, o bölgede Ihlamur Ağacı’nı tercih edebilirsiniz.

5-Rose Cakes Coffee Shop

Bugüne kadar bir çok farklı yerde cheesecake yemişsinizdir. Ama yabanmersinli ve balbaklı cheesecake’i belki de ilk defa duyuyor olabilirsiniz. Rose Cakes Coffee Shop, cheesecake konusunda misafirlerine o kadar çok çeşit sunuyor ki, biz sadece 2 tanesini ekleyebildik. 23 Nisan Mahallesi’nde hizmet veren Rose Cakes’te  alışılmış cheesecakelerin dışında güllü rose cheesecake, ruby cheesecake, frambuazlı cheesecake gibi bir çok çeşit daha var. Cheesecakeleri gibi pembe konseptli ve çiçeklerin hakim olduğu Rose Cakes’i çok seveceksiniz.

6-Good Call Cafe

Cheesecake listemiz içinde hem yapımı hem de kullanılan malzemeler açısından en farklı cheesecake’i Good Call Cafe’de. Gluten, yumurta ve süt ürünlerine alerjisi olanların da keyifle tüketebileceği bu cheesecake içerisinde hiçbir hayvansal malzeme yok.Yani tamamen vegan. Süt, yumurta benzeri hayvansal ürünlerin kullanılmadığı bu cheesecake aynı zamanda pişirilmiyor ve soğuk servis ediliyor. Hiç pişirilmediği için raw cheesecake olarak adlandırılan ürünün içinde hindistan cevizi sütü, kaju, hurma, badem ve dondurulmuş meyveler bulunuyor

7-Özgen Plus

Bursa’da kafe denildiğinde yıllardan beri akla ilk gelen işletmelerden olan Özgen’in PodyumPark içerisinde yer alan ve alışılmış Özgen konseptini farklı bir boyuta taşıyan Özgen Plus’ta cheesecake yemenizi tavsiye ediyoruz. Hem kıvamı hem tadı hem de günlük taze yapılarak servis edilmesinden dolayı PodyumPark’ta canınız cheesecake çekerse, rotanızı güvenle Özgen Plus’a çevirebilirsiniz. 

Bursa’da 10 kahvaltı yapacağımınız diğer mekanları görmek için tıklayınız > Bursa Kahvaltı Mekanları

Yorumunuzu bırakın
Yorum Yap
İsim
E-posta