Tabiat Binicilik Kulübü

Tabiat Binicilik Kulübü

Son yıllarda adından sıkça bahsedilen Kazancı Köyü’nde nerede kahvaltı edilir? Kestel ilçesine bağlı bir köy olan ama bir çok ünlü ve iş insanının villasının bulunduğu Kazanı Köyü, şehir merkezine 30, İnegöl’e ise 15 kilometre mesafede bulunuyor.
Eski adıyla Kazancı, yeni adıyla Şükraniye Köyü, Uludağ’ın eteklerinde, kızılçam ormanlarının arasında, enfes doğal güzelliğe sahip.
Uludağ’ın eteklerinde göl ve orman manzarası eşliğinde lezzetli bir kahvaltı ile güne başlamak size ve sevdiklerinize iyi gelecektir.

Türkiye Binicilik Federasyonuna federe olan bir kulüp olarak bir çok sporcuya ve tabiat severe en sahipliği yapıyor. Tabiat olarak amacımız sizlere tabiatın keyifini çıkarabileceğiniz özel bir ortam sunmak. Bu sebeple Üyelik sistemi ile çalışıyor, ziyaret amaçlı gelen ziyaretçilerimiz ise günlük bileti aracılığı ile kabul ediyoruz. Günlük giriş ücretimiz; Yetişkinler için 30 ₺, 4-12 yaş için 15 ₺’dir. 0-3 yaş arası çocuklar ise tesisimize ücretsiz giriş yapabilmektedir.

Tek kişilik kahvaltı; 49 TL
Çift kişilik kahvaltı; 79 TL
Kruvasan kahvaltı; 25 TL
Sahanda yumurta; 14 TL
Menemen; 19 TL
Sucuklu yumurta; 24 TL
Sahanda yumurta; 24 TL
Omlet; 19 TL
Karışık bazlama; 19 TL

Tabiat Binicilik Merkezi Kahvaltısı nasıl ve fiyatı ne kadar

İki kişilik kahvaltı tabağı : 79TL
Ezine beyaz peyniri, çeçil peyniri, kıbrıs hellim peyniri, eski kaşar peyniri, cherry domates, salatalık, köy yumurtası, hindi füme, yeşil zeytin, siyah zeytin, tereyağı, bal, kaymak, ev yapımı, gül reçeli, kayısı, ceviz, peynirli puf böreği, dana sosis, ekmek sepeti ve 2 adet çay


Tek kişilik kahvaltı tabağı : 49TL
Ezine beyaz peyniri, çeçil peyniri, kıbrıs hellim peyniri, eski kaşar peyniri, domates, salatalık, köy yumurtası, hindi füme, yeşil zeytin, siyah zeytin, tereyağı, bal, kaymak, ev yapımı gül reçeli, kayısı, ceviz, peynirli puf böreği, dana sosis ve 1 adet çay

Bursa’da 10 kahvaltı yapacağımınız diğer mekanları görmek için tıklayınız > Bursa Kahvaltı Mekanları

Yorumunuzu bırakın
Yorum Yap
İsim
E-posta