Pieta

Pieta

Adını sanattan alan lezzetler

Ortalama Değerlendirmeler

Mekan Hakkında

Eğer tanışmadıysanız, adı sanattan alan bir mekan ile tanışmaya hazır olun. Bursa’nın en yeni mekanlarından bir tanesi olan Pieta Parkora’da hizmet veriyor.

Pieta, hem kahveleri hem yemekleri ve tatlıları ile Parkora’nın bize göre en lezzetli mekanlarından birisi. Eğer Pieta ile hala tanışmadıysanız, bugün tanışmaya hazır olun.

Adını sanattan alan diyoruz, çünkü gerçekten öyle… Pietà, Michelangelo’nun imzasını attığı tek heykel olma özelliğine sahip dünyaca ünlü bir sanat eseri. Pieta’da Bursa’da hizmet veren bize göre en lezzetli mekanlardan listesine üst sıralardan girmiş bir mekan. Hadi gelin Pieta’yı yakından tanıyalım;

Pieta’da ne yenir?

Pieta’nın önce içinden sonra da lezzetlerinden bahsetmek istiyoruz size. İç mimarisi ile kesinlikle Parkora’nın en şık mekanlarından bir tanesi olan Pieta, yemyeşil ve sıcacık bir ortam. Mekanın içerisine kurulan 2 tane soba, soğuklarda sıcacık vakit geçirmenize imkan sunuyor. “Sobanın ısısını da hiçbir şey vermiyor” diyenlerdenseniz Pieta tam size göre bir mekan. Sobanın yanındaki masalarda sıcak salebinizi içerken sosyal medya hesaplarınız için de bol bol fotoğraf çektirebilirsiniz.

Şimdi gelelim Pieta lezzetlerine. Burger seviyorsanız, yemeğinizle aşk yaşamaya hazır olun. Şaka değil, çünkü özellikle ‘sloppy joes’, ‘smash burgeri’ ilk ısırdığınızda kendinizden geçebilirsiniz 🙂 Hem bol malzemesi, hem özel sosları hem de lezzeti ile Bursa’da burger yiyeceğiniz zaman Pieta, gideceğiniz ilk mekan olabilir. Onların dışında, Milanesa’yı özellikle denemelisiniz. Genellikle Arjantin’in resmi olmayan ulusal yemeği olarak anılan milanesa, sıcak yağda kızartılmış bir dilim birinci sınıf sığır etinden oluşan mütevazı ama lezzetli bir yemektir. Limon ve yeşillik ile servis ediliyor. Yediğiniz ilk anda şunu diyebilirsiniz; “Bu balık mı?” Ama kaliteli sığır etinden yapıldığını tekrar hatırlatalım 🙂

Biz Pieta’nın bir çok yemeğini denedik ve şu kötü diyebileceğimiz bir yemek yok. Sadece gidin ve o gün ne yemek istiyorsanız içiniz rahat bir şekilde afiyetle ve keyifle yiyin. Eminiz ki hem tadına hem de görüntüsü sizi mutlu edecek 🙂
Pieta’nın dijital menüsünü inceleyin; Pieta Menü

Pieta

Günlük, taze, ev yapımı tatlılar

Tatlı ve kahve seviyorsanız, Parkora’da gideceğiniz ilk mekan Pieta olmalı. Tatlıları günlük, taze ve gerçekten çok lezzetli 🙂 Özellikle çilekli brownie gününüzü güzelleştirecek türden 🙂 Kahveleri ise çok lezzetli. Özellikle iyi ve nitelikli kahve içmek istiyorsanız, Pieta bu konuda gerçekten çok iddialı bir mekan. İşini iyi bilek baristaları, kaliteli çekirdeklerden hazırlanan kahveler ile bölgenin en iyi kahvecileri arasına şimdiden girdi diyebiliriz.

Pieta Nerede

Peki Pieta nerede ve nasıl gidilir? Pieta Parkora Yaşam Merkezi içerisinde, otopark girişi tarafında. Metro ile gidecekler için Odunluk metro istasyonunda inip 5 dk yürümeleri gerekiyor. Önünden otobüsler geçiyor. Araç ile gelecekler için de hem Parkora’nın otoparkı hem de yan tarafında Burulaş’ın açık otoparkı bulunuyor.

Pieta’yı Instagram’dan takip etmek isterseniz tıklayınız; @PietaTurkiye

Fotoğraflar

Bugün Kapalı UTC+3

10:00 - 00:00
  • Pazartesi
    10:00 - 00:00
  • Salı
    10:00 - 00:00
  • Çarşamba
    10:00 - 00:00
  • Perşembe
    10:00 - 00:00
  • Cuma
    10:00 - 00:00
  • Cumartesi
    10:00 - 00:00
  • Pazar
    10:00 - 00:00

Konum Bilgileri

Sayfa İstatistiği

568 Views
0 Değerlendirme
0 Favorite
0 Paylaş

Diğer Mekanlar