Black Mirror- Dizi Tavsiyesi-2

Black Mirror- Dizi Tavsiyesi-2

Her bölümünde farklı oyuncular ve farklı bir konuyu anlatan Black Mirror dizisinin yine her bölümü farklı bir yönetmen tarafından çekildi. Bugünün değil ama geleceğin teknolojisini anlatana Black Mirror’u izlerken hem tedirgin olacak hem de bazı sahneleri yaşayabilmek için heyecan duyacaksınız.

Korona Virüs salgısını süresince evde merakla ve heyecanla izleyecek bir dizi arıyorsanız ve henüz Black Mirror’ı izlemediyseniz vakit kaybetmeden hemen başlayın deriz. 5 sezon olan Black Mirror dizisinin her sezonu 3-5 bölüm arasında.
Mesela 1. ve 2. sezon 3’er bölümden oluşuyor.
Her bölümünde farklı oyuncuları ve farklı konuları işleyen yeni nesil dizi anlayışının ilk örneği olan Black Mirror, size her bölümde ‘eyvah gelecekte dünya böyle mi olacak?’ sorusunu sordurtacak. Çünkü her bölümde teknolojinin sınırları biraz daha genişliyor ve artık insanlık tamamen teknolojinin esiri haline geliyor. Yapay zeka, robotlar, akıllı göz lensleri, yaşamın sosyal medya olması, beğenlerinize göre yaşam kalitenizin belirlenmesi gibi bir çok belki şimdilik ütopik olan konuları işleyen Black Mirror, size bu zor günlerde keyifli vakit geçirmenize yardımcı olacak.

Black Mirror Dizisinin Konusu Nedir?

Netflix dediğimiz zaman aklımıza ilk gelen dizi elbette ‘Black Mirror’ olacaktır. Yeni nesil senaryoları ile tüm algılarımızı yıkan ve geleceğe dair çok enteresan fikirler ile karşımıza çıkan Black Mirror, şimdiden başyapıtlar arasındaki yerini almayı başardı. Diziye yeni başlayacaklar için şimdiden uyarımızı yapalım, bu dizi ciddi manada ‘bağımlılık yapabilir!’.

Yorumunuzu bırakın
Yorum Yap
İsim
E-posta