Özlüce Meyhane Tavsiyesi

Özlüce Meyhane tavsiyesi istekleri geliyordu, biz de BiBursa.com olarak sizi kırmayarak kısa ama lezzetli bir liste yapmak istedik. Arkadaşlarınızla birlikte sohbet ve lezzet merkezli bir alkollü restoran arıyorsanız, işte size Nilüfer Özlüce’de gidebileceğiniz meyhane tavsiyesi;

Son yıllarda Bursa’nın bir çok yerinde açılmaya başlanan yeni nesil meyhane konseptli alkollü restoranlarına inat, eski nesil meyhane anlayışını sürdüren bir mekan tavsiye edeceğiz.

Meyhaneye ne için gidiyorsunuz? Yüksek ses ve dj performansı için mi yoksa lezzetli mezeler, yemekler ve sohbet için mi? Tercihiniz lezzetli mezeler, yemekler ve sohbet ise size Özlüce’nin yeni nesil olmayan meyhanesini tavsiye etmek istiyoruz; Tufi Rum Meyhanesi

Yeni nesil olmayan dedik çünkü Tufi Rum Meyhanesi’nde bu yönünü biz çok sevdik. Rakı içerken yüksek ses aramayanlardansanız, arkadaşlarınızla meyhaneye girdiğinizde sıcacık bir karşılama istiyorsanız, çok yoğun kalabalığın içinden sıyrılıp sakin bir gece geçirmek istiyorsanız Tufi Rum Meyhanesi’ne gidebilirsiniz.

Daha mekana ilk adımınızı attığınız anda size sıcacık bir karşılama ile merhaba diyen meyhane, aslında bir aile işletmesi. Yemekleri ve tüm mezeleri kendi elleriyle hazırlayıp servis ediyorlar. Eğer Tufi Rum Meyhanesi’ne ilk defa gittiyseniz bunu işletme sahibi fark ediyor ve masanıza sohbete geliyor 🙂 Sizi en iyi şekilde ağırlamak ve gecenizi lezzetli hale getirmek için tavsiyelerini söylüyor ve size şunu soruyor; “Bizi nerede gördünüz? Çünkü biz reklam yapan bir mekan değiliz.” Gerçekten de öyle. Bizim de Tufi Rum Meyhanesi ile tanışmamız tavsiye üzerine oldu ve gittik, hem lezzetlerinden hem de mekandan oldukça memnun kaldık.

Peki Tufi Rum Meyhanesi’nde ne yenir?

Rakının yanında en sevdiğiniz meze hangisi? Peki rakının yanında en sevdiğiniz mezeler sınırsız olsa nasıl olurdu? Meze sınırsız mı olur demeyin, Tufi Rum Meyhanesi Bursa’da ilk defa 5 çeşit meze hizmetini müşterilerine sınırsız şekilde sunuyor. Kişi başı 100 TL ücreti ile seçeceğiniz 5 çeşit mezeler bittikte masanızda yenileniyor. Bursa’da ahtapot yiyebileceğiniz nadir yerlerden bir tanesi olan Tufi Rum Meyhanesi’nde her yemek ve her meze mekanda ustanın ellerinden çıkıyor. Hiçbir yemek ya da meze dışarıdan hazır alınmıyor. Bir aile işletmesi olan Tufi Rum Meyhanesi’nde kendinizi en sevdiğiniz arkadaşınızın yanına gitmiş gibi hissedeceksiniz.

Tufi Rum Meyhanesi, Özlüce’de nerede?

Son yıllarda sosyal hayat hızla Özlüce’ye kayıyor. Bununla birlikte Özlüce’de bir çok yeni kafe, restoran, pub ve meyhane açılıyor. Bunların arasında en farklı ve en nostaljik yani yeni nesil olmayan ama bir o kadar da sıcaklığı bulunan işletme Tufi Rum Meyhanesi. İster ailecek isterseniz arkadaşlarınızla birlikte isterseniz de tek başınıza giderek kafa dağıtabileceğiniz, lezzetli yemekler ve mezeler yiyebileceğiniz hatta müdavimi olarak şişeyi bitirmeden kalkabileceğiniz bir yer Tufi. Müdavim dedik çünkü Tufi Rum Meyhanesi’nde müdavim hizmeti bulunuyor. Şişenizdeki rakı bitmezse ona bir sonraki gelişinizde kaldığınız yerden devam edebiliyorsunuz.

Tufi Rum Meyhanesi nerede? Konum ve içerik bilgisini görmek için tıklayın; Tufi Rum Meyhanesi

Tufi Rum Meyhanesi ile iletişime geçmek ve takip etmek için Instagram sayfasını ziyaret edebilirsiniz; @tufirummeyhanesi

Yorumunuzu bırakın
Yorum Yap
İsim
E-posta