Bursa Mudanya Serpme Kahvaltı Mekanları

Bursa Mudanya Serpme Kahvaltı Mekanları

BiBursa.com özel hikayeleri gördünüz mü?

Mudanya’da serpme kahvaltı yapmak için güzel mekanlar mı arıyorsunuz? Hafta sonu Mudanya ve çevresinde deniz manzaralı ve lezzetli kahvaltı yapmak istiyor ama Mudanya’da nereye kahvaltıya gidilir bilmiyorsanız, bu yazımız sizin için…

Hafta sonu arkadaşlarınızla birlikte şöyle mis gibi deniz havası eşliğinde, lezzet dolu serpme kahvaltı yapmak istiyorsanız, sizler için Mudanya’da serpme kahvaltı yapabileceğiniz mekanları sıraladık.

Mudanya’da kahvaltı yapılacak güzel mekanlar tavsiyesi

1- Elifa Lounge

Sizi yepyeni bir mekan ile tanıştırmak istiyoruz. Mudanya’nın çiçeği burnunda mekanı ElifA, Halitpaşa Mahallesi’nde hizmete açıldı. Mudanya’nın maviliğine bembeyaz bir yorum katan ElifA’nın iç mekanı beyazlar içinde ? Tavandan sarkan beyaz tüller, beyaz duvarlar ile uyumlu pembe ile mavi tonlarında koltuklar, sandalyeler… Tabi usta ellerden gelen lezzetli serpme kahvaltı… Mudanya’da bu hafta serpme kahvaltıya gidilecek mekan arıyorsanız, ElifA bu haftaki tavsiyemizdir. Zengin serpme kahvaltı içeriği, extra ödemenize gerek kalmayan sıcaklar ve tabi hepsinden önemlisi kampanyalı fiyatı. ElifA’da 2 kişilik serpme kahvaltı fiyatı 80 TL. Doğru okudunuz Mudanya’nın belki de en uygun fiyatlı serpme kahvaltısı ElifA’da olabilir. 

Elifa’nın serpme kahvaltısının içeriği;

Beyaz peynir, kaşar peyniri, eski peynir, çeçil peynir, isli peynir, tereyağı, bal, vişne reçeli, portakal reçeli, siyah ve yeşil zeytin, acuka, zeytin salatası, domates, salatalık, nutella, tahin, pekmez, sahanda yumurta, pişi, yumurtalı ekmek, sosis, patates kızartması, Çin böreği, sigara böreği

Elifa konum ve mekan bilgileri

2- Falez Cafe – Kumyaka

Mudanya’nın en güzel yerlerinden olan Kumyaka’da ayaklarınızın altında uçsuz bucaksız deniz manzarası eşliğinde organik serpme kahvaltı yapmak ister misiniz? Tüm ürünleri organik olan Falez Cafe’de yapacağınız kahvaltı hem gözünüzü hem midenizi doyuracak türden. Kumyaka’da bulunan Falez Cafe, 350 ağaçlık zeytinliğinden sağladığı organik zeytinyağı ve kendi el yapımı meyve ve şekerle yapılan reçelleri misafirlerine sunuyor. Zeytinyağı ve el yapımı reçellerin yanı sıra özel baharatlarla lezzetlendirilmiş ve içerisinde közlenmiş sebzeler ve ceviz bulunan salçası, özel olarak getirtilen (Balıkesir ve Manyas’tan) 7 çeşit peynir ve kaymak kahvaltınıza lezzet katıyor. Hafta sonları peynirli tepsi böreği ile Trabzondan özel olarak getirtilen tereyağı’da misafirlere ikram ediliyor.
Falez Cafe misafirleri için diyor ki; “Her şey sizler doyuncaya kadar ikram edilir ve yumurta tercihi de sizlerindir: Menemen, omlet, sahanda, rafadan/katı. Kış ve ilkbaharda bize özel bir lezzet olan ebegümecili omletimiz de büyük ilgi çekmektedir. Yaz mevsiminde ise ektiğimiz salatalıkları ve yeşil biberleri topladığımız zamanlarda kahvaltıda bostandan taze koparılmış organik sebzeler yine kahvaltımızda sizlerle!”

Kumyaka’da kahvaltı etmek için Falez Cafe’yi tercih edecekseklere küçük not: Falez Cafe Pazartesi günleri dışında her gün 09:00- 15:00 arasında kahvaltı servisi yapmaktadır.

Kahvaltı detaylarını görmek için tıklayınız

3- Şahinbey Softası – Bademli

Ben kahvaltıda lezzete ve bolluğa bakarım, önce gözüm sonra midem doyacak diyorsanız, Mudanya Bademli’de hizmet veren Şahinbey Sofrası’nı mutlaka denemelisiniz. Zengin içeriği ile misafirlerine her gün lezzet dolu serpme kahvaltı hizmeti sunun Şahihbey Sofrası’nın mottosu; ‘Yöresinden Kahvaltı’
Yiyeceğiniz her ürün, yöresinden özel seçilerek ve taze olarak masanıza geliyor. Kars yöresinden eski kaşar peyniri, Ezine’den beyaz peynir, Gemlik’ten zeytin, Artvinden silor, Antalya’dan portakal reçeli gibi…
Bursa’nın en iyi yöresel kahvaltısı iddiasıyla misafirlerini ağırlayan Şahinbey Sofrası, kahvaltılar için her gün odun ateşinde özel olarak pişirilen kaşarlı pideleri, bol susamlı tırnak pideleri ve tabi ki yöresinden lezzet dolu zengin kahvaltısı ile Bursa’da serpme kahvaltı arayanlara tavsiyemizdir 🙂

4- Uzay Pastanesi – Halitpaşa

Mudanya Yat Limanı’nın karşısında bulunan ve Bursa’nın lezzet denildiğinde akla ilk gelen yerlerinden olan Uzay Pastanesi’nde lezzet dolu bir kahvaltıya ne dersiniz? Masanızda lezzetli yiyecekler ve eser her rüzgarda burnunuza gelen deniz havası… Mudanya’nın en popüler bölgesinde, deniz manzarası eşliğinde ferah mimarisi ile hafta içi ya da hafta sonu dışarıda kahvaltı yapmak isteyenlere tavsiyemiz olan bir mekandır.
Uzay Pastanesi, serpme kahvaltısı ve menüsünde yer alan çeşit çeşit kahvaltı seçeneği ile yıllardır Bursa’da kahvaltı denince ilk akla gelen isimlerdendir. Ayrıca Pazar günleri sadece Geçit ve Mudanya’da açık büfe kahvaltı servisi de bulunmaktadır. Karadeniz’in farklı bölgelerinde, farklı tariflerle hazırlanan Mıhlama, Uzay’da Rize’nin özel peyniri ve tereyağı ile yapılıyor. Kahvaltıya eşlik edebileceği gibi, Mıhlama, özel peyniri ve tereyağının tadına varmak için tek başına da tercih edilebilir. Yine Rize’den kavurma ile hazırlanan sahanda kavurma ve kavurmalı yumurta, Uzay’a özgü nefis lezzetlerden sadece bir kaçı…

Uzay Pastanesi misafirlerine genel olarak 4 farklı çeşit kahvaltı hizmeti sunuyor.

Uzay Pastanesi Serpme Kahvaltı
Haftanın her günü ve günün her saatinde, tüm Uzay mağazalarında, en özel lezzetler ve en kaliteli ürünlerle hazırlanan serpme kahvaltımızı tercih edebilirsiniz.

Uzay Pastanesi Açık Büfe Kahvaltı
Yalnızca Geçit ve Mudanya mağazalarımızda Pazar günleri 9:30-14:00 saatleri arasında servis edilen açık büfe kahvaltımız için mağazalarımızı arayarak rezervasyon yapabilirsiniz.

Uzay Pastanesi Menüde Kahvaltı
Uzay’ın menüsünde, serpme kahvaltının yanı sıra, tek kişilik kahvaltı, hızlı kahvaltı tabağı, sahanda sucuk ve yumurta seçenekleri, omlet, menemen, poşetlenmeli yumurta gibi pek çok alternatif bulunmaktadır.

Uzay Pastanesi Denge Kahvaltı
Lezzetten vazgeçmeden dengeli beslenmek için Diyetisyen Petek Arı Turalı danışmanlığında hazırladığımız Denge Menü şimdilik FSM ve Geçit mağazalarımızda…

Gelecek içeriklerden, kampanya ve fırsatlardan, çekilişlerden haberdar olmak için bizi Instagram’dan takip edebilirsiniz.

Bursa kafe ve Bursa restoran denildiğinde aklan gelen BiBursa.com ile size hep çok yakınız. Kafe ve restoran arayışınız varsa, BiBursa.com olarak size en yakın mekanı sunuyoruz. 

Yorumunuzu bırakın
Yorum Yap
İsim
E-posta