Bursa'nın turistik bölgesi Gölyazı'yı gökyüzünden gördünüz mü?

Bursa’nın turistik bölgesi Gölyazı’yı gökyüzünden gördünüz mü?

   Hafta sonu kahvaltıları ve doğası ile Bursa’nın en gözde yeri olan Gölyazı Köyü’nü hiç gökyüzünden 360 derece gördünüz mü? Lezzetli balıkları, el yapımı doğal ürünlerden oluşan köy kahvaltısı ile Gölyazı’ya bambaşka bir açıdan bakmaya hazır olur.

Nilüfer İlçesi’ne bağlı Ulubat Gölü’nün kıyısında bulunan eski bir balıkçı kasabası olan Gölyazı Köyü, konum ve yapısı itibari ile Türkiye’nin sayılı değerlerinden bir tanesidir. Köy girişinin antik bir kent bulunan Gölyazı Köyü’nin tam merkezinde Ağlayan Çınar bulunmaktadır. Ağlayan Çınar dışında köy yıllardan beri bir çok rivayetide içinde barındırmıştır. Sosyal medyanın gelişmesi ve insanların hafta sonlarını gezerek değerlendirmek istemeleri ile son yıllarda oldukça popüler bir hale geldi.

Eğer Gölyazı Köyü’ne hiç gitmediyseniz ya da farklı açılardan her gördüğünüzde daha da çok beğeniyorsanız sizler için özel bir çekim yaptık. Oturduğunuz yerden rahatlıkla görün diye BiBursa.com olarak Gölyazı Köyü’nü gökyüzünden 360 derece görüntüledik. 🙂 Aşağıdaki butona tıklayarak 360 derece Gölyazı Köyü’nü inceleyebilirsiniz, iyi seyirler 🙂

GÖLYAZI KÖYÜ’NÜ GÖKYÜZÜNDEN 360 DERECE İNCELEMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN

Yorumunuzu bırakın
Yorum Yap
İsim
E-posta