Özlüce'de eve burger siparişi nereden verilir?

Özlüce'de eve burger siparişi nereden verilir?

   Korona virüs tehdidi ile karşı karşıya olan Türkiye’de insanlar evlerine kapanmış durumda. Evde sıkılmış vaziyette günlerimizi geçirirken çalışan sektörlerde var. Sizler için #evdebikeyif yaparken Özlüce’de açık olan ve sipariş getiren burger işletmelerinden bazılarını sıraladık.
   Hayatlarını tehlikeye atarak sizler için tüm gün çalışarak en güzel burgerları yapan ve evinize getiren işletmeleri arayarak evinize sipariş verebilirsiniz.

Korona virüs sebebi ile günlerdir evdesiniz ama canınız şöyle lezzetli mi lezzetli, köftesi güzel pişmiş yanında patates ile birlikte burger çekti.  Ama neredeyse tüm restoranlar kapalı. İşte BiBursa olarak sizler için Özlüce’de evinize kadar siparişi getiren hamburgercileri sıraladık. İletişim bilgilerinden ulaşarak sipariş verebilirsiniz.

   Özlüce Burger restoranları

Özlüce bugün Bursa’nın en gelişmiş sosyal hayatının olduğu bölgelerden birisi olsa da şu an restoranların bir çoğu kapalı. Sizler için Özlüce’de seçtiğimiz ve evinize sipariş verebileceğiniz lezzeti ile meşhur 4 burger restoranı;,

Coi Delux / Özlüce

Coi Delux Menü ve sipariş için tıklayın

4 Bros Burger / Altınşehir Mh.

4Bros burger menü ve sipariş için tıklayın

Burgeryus /Altınşehir Mh.

Burgeryus’un Burger menü ve sipariş için tıklayın

Cake’stanbul

Cake’stanbul’un Burger menü ve sipariş için tıklayın

Yorumunuzu bırakın
Yorum Yap
İsim
E-posta