Antik Siam Park'ı 360 derece gezin

Antik Siam Park’ı 360 derece gezin

Muang Boran – Tayland’ı ziyaret ederken kaçırılmaması gereken eşsiz bir kültürel ve manevi turistik yer.

Türkiye’den Tayland’a gezmeye gittiniz ve Bangkok’u gezdikten sonra, Dünya’nın en büyük antik kentlerinden birisi olanAntik Siam Park- Muang Boran’ı mutlaka gezin.

Muang Boran nedir? Nerede?

Bangkok’un yaklaşık 30 km güneyinde yer alan Muang Boran, orijinaliyle tamamen yeniden yaratan bir nüfus ve mimari yapılar sistemine sahip minyatür Tayland olarak bilinir. Bu, Tayland’a seyahat ederken kaçıramayacağınız yerlerden biridir. Muang Boran, saraylar, tapınaklar, anıtlar da dahil olmak üzere 115’den fazla büyük ve küçük binaya sahiptir. Hatta yıkılmış harabeler bile büyük oranda restore edilmiştir. Bazı binalar orijinal olarak 1’e 1 boyutlarda yeniden inşa edilmiş. 
Burası Antik Kent olarak da biliniyor ve Dünya’nın en büyük antik parklarından birisi. Aynı zamanda Tayland’daki en özel açık hava müzesi olarak kabul edilir.
Tayland’ın geçmişten günümüze kadar gelen mimari yapısını inceleyebileceğiniz bu Antik Kent içerisinde bulunan yapılarda en küçük detaylar bile son derece hassas ve titizlikle yeniden yapılmış durumda.
Buna ek olarak, Muang Boran’ı ziyaret  ederek, büyüleyici güzelliği, kralın ejderha tekne mesire yeri, uzunbacak evi, altın tapınak gibi sayısız ilgi çekici yerleri görebileceksiniz.

Giriş Ücreti:

550 THB (Taydand Bahtı) Bu da ortalama 110 TL’ye eş değer.
Şimdi 110 TL değerindeki bu antik kenti ücretsiz gezebilirsiniz.

Yorumunuzu bırakın
Yorum Yap
İsim
E-posta