Bursa Sosyal Medya Reklam Ajansı Tavsiyesi

Bursa Sosyal Medya Reklam Ajansı Tavsiyesi

Bursa’da reklam ajansı arıyorsanız, BiBursa olarak bu yazımızda size Bursa’da 360 derece hizmet veren reklam ajansı tavsiyesi vereceğiz. Reklam ve tanıtım desteğiniz varsa bu yazımız tam size göre…

Son yıllarda markaların özellikle sosyal medyada bilinirliklerini arttırmak için yoğun şekilde reklam ajansı arayışında olduğunu biliyoruz. Biz de bu yazımızda Bursa’daki reklam ajanslarından bir tanesi olan 3 Boyut Medya’yı sizlere tavsiye etmek istedik.

2016 yılında Oğuzhan PEHLİVAN önderliğinde kurulan 3 Boyut Medya Reklam & İletişim Ajansı, kurulduğu günden bu yana Bursa’da bir çok markaya hizmet vermiş durumda. Markaların dijital ve basılı tüm tanıtım ve tasarım işlerinin yanı sıra prodüksiyon ihtiyaçlarına da kendi bünyelerinde çözümler sunan ajans ile çalışmanızı tavsiye ediyoruz.

Bursa’daki iyi reklam ajansları

İyi reklam ajansı ne yapar? Sizin markanızın neye ihtiyacı var? Sosyal medyanızı ve reklam mecralarını nasıl kullanırsanız markanıza faydası olacaktır? Firma yöneticilerinin bu gibi sorular kafalarında dönmektedir. Bursa’da iyi reklam ajansı arayışındaysanız, ihtiyacınız markanızı ortaya çıkaracak fikirler ise 3 Boyut Medya, size yetecektir. Kurulduğu günden bu yana bir çok sektörden markaya hizmet veren, 3 Boyut Medya, Bursa’da açık hava reklamları, sosyal medya yönetimi, katalog tasarımları gibi basılı, dijital bir çok alanda %100 müşteri memnuniyeti garantisi sunuyor.

Bursa reklam ajansı tavsiyesi

Bursa Sosyal Medya Yönetimi yapan reklam ajansları

Sosyal medyanın gücü artık azımsanamayacak seviyelere ulaştı. Genç marka yöneticileri dijitale ayak uydurmada problem yaşamasalar da aile şirketlerinde hala sosyal medyaya değer verilmiyor. Sosyal medya dediğin nedir ki ? Bizim işimize yaramaz! Çok para istiyorlar! Reklama ayıracak bütçemiz yok! Bizim amca oğlu yapıyor! gibi şeyleri çok duyuyor olabilirsiniz. Ama sosyal medya yönetimi amca oğluna, dayı kızına bırakılamayacak kadar önemli bir konumda. Çünkü marka imajınızı ve bilinirliğinizi arttırmak istiyorsanız sosyal medya aktif olarak kullanmanız gereken en önemli yerlerden bir tanesi. Yapılan araştırmalara göre kişiler 11 kere karşılaştıklarında marka ile bir bağ kurabiliyorlar. Onlarla iletişime geçip alışveriş yapmak için güven duyuyorlar.
BiBursa.com olarak kurulduğumuz günden bu yana bizim de sosyal medyamızı başarılı şekilde 3 Boyut Medya yönetmektedir. Bugün Bursa’nın en şık ve en tarz Instagram sayfası olan @bibursa yı başarılı şekilde yöneten, tasarlayan ve içerik konusunda bizleri destekleyen 3 Boyut Medya ile sizlerde güvenerek çalışabilirsiniz.

Bursa Menü ve Ürün Fotoğraf Çekimi yapan reklam ajansı

Özellikle sosyal medyasını aktif şekilde kullanan markaları için içerik üretmek oldukça önemli. İçerik üretirken kullanılan görseller markanıza ait ve yüksek çözünürlükte olmalıdır. 3 Boyut Medya sosyal medya yönetimi yaptığı müşterilerine düzenli olarak fotoğraf çekimi gerçekleştirmektedir. Düz ve sıradan fotoğraflar çekmenin sosyal medyada markaya değer katmadığını fark eden ajans yöneticileri, fotoğrafları insanlı şekilde doğal ışıkta çekmektedir. Özellikle kafe ve restoranlar için iyi fotoğraf ve videolar olmazsa olmaz iken, inşaat ve eğitim sektörü için de bu çok önemli. İnşaat sektöründe projenin düzenli fotoğraflarının çekilip paylaşılması etkileşimleri ve satışları doğrudan etkilerken eğitim sektöründe de gerçek ve kaliteli fotoğraflar markanın değerini arttırmaktadır.

Bursa Drone Çekimi

Kurulduğu ilk yıl ortaya koyduğu farklıklar ile Bursa’da bir çok ilke imza atan 3 Boyut Medya, Bursa’da drone çekimi yapan prodüksiyon hizmeti veren ajansların başında gelmektedir. Bursa’da ilk defa gökyüzünden 360 derece çekimi yapan firma olan 3 Boyut Medya, bunu geliştirerek inşaat sektörü için önemli bir tanıtım aracı haline getirdi. İnşaat sektöründe hizmet veren firmaların tanıtımında en büyük problem proje alanının konumunu gerçek görüntüler ile göstermek oluşturuyor. 3 Boyut Medya, gökyüzünden yaptığı 360 derece drone çekimi ile projenin konumunu gerçek görüntüler ile gösterirken, proje alanına yerleştirdiği render çizimleri ile projeyi bitmiş gibi gösteriyor. Bu sayede daire alacak kişiler proje bittiğinde nasıl görüneceğini, nerede olacağını ve çevresinde nelerin olacağını gerçek görüntüler ile 360 derece görebiliyor. Bu da markalara güven duygusu kazandırıyor.

Bursa Katalog ve Dergi Tasarımı

Basılı ve dijital işlerde mimalist tasarımı benimseyen ajans, sadeliği ön plana çıkarmayı sevmektedir. BiBursa.com olarak süreki yayınımız olan BB Life Dergisi’nin tasarımını ve içeriğini hazırlayan 3 Boyut Medya, Bursa’da bir çok markaya katalog tasarım desteği sunmaktadır.

Bursa’da 360 derece bir diğer söyleyiş ile A’dan Z’ye reklam tanıtım hizmeti alabileceğiniz reklam ajansı arıyorsanız, 3 Boyut Medya ile iletişime geçebilirsiniz.

Bursa sosyal medya yöneten reklam ajansı

Bursa Reklam Ajansı Tavsiyesi

Yorumunuzu bırakın
Yorum Yap
İsim
E-posta