Dark- Dizi Tavsiyesi-3

Dark- Dizi Tavsiyesi-3

Ve işte bilim kurgu alanında son yılların en çok beğenilen dizilerinden birisi olan Dark… Alman yapımı olan ve 2. sezonu yayınlanan dizi sizi kendisine o kadar hapsedecek ki evde saatlerin nasıl geçtiğini anlayamayacaksınız. Çünkü dizide zaman kavramı alt üst olmuş durumda.

Anneniz annenizdir, babanız ise babanız değil mi 🙂 Bu editör de ne saçmalıyor diyebilirsiniz ama Dark dizisinin 2 sezonunu bitirdiğinizde bize hak vereceksiniz. Çünkü zaman ve kişi kavramı birbirine girecek. Mesela sevdiğiniz kız aslında annenizin babaannesi olabilir 🙂 Kafanız karıştı mı ? İşte kendinizi Korona virüs süresince Dünyadan koparmak istiyor ve zamanın nasıl geçtiğini unutmak istiyorsanız Dark dizisine hemen şimdi başlamalısınız.

Dark Dizisinin Konusu Nedir?

İnsanlığın en görkemli buluşlarının en karanlık içgüdülerle gelgitlerle aforizmalarla desteklenmesini anlatıyor. Winden kasabasında yaşayan insanların 33 yılda bir kendini tekrar etmesi, zaman içinde gelgitlerin yaşanması ve Jonas’ın önderliğinde zaman makinasının kullanılıp geçmişe ve geleceğe gidilmesini anlatan dizi, forumlarda 1 numaralı bilimkurgu dizisi olarak tavsiye ediliyor.

Dark Filminin Türkçe Alt Yazılı Frankmanı

Yorumunuzu bırakın
Yorum Yap
İsim
E-posta