Bursa'da gidilecek 7 kafe tavsiyesi-1- Bursa'nın en iyi kafeleri

Bursa’da gidilecek 7 kafe tavsiyesi-1- Bursa’nın en iyi kafeleri

BiBursa.com özel hikayeleri gördünüz mü?

Bursa’nın en iyi kafe ve restoranları, Bursa’da gidebileceğiniz kafe ve restoranlar, Nilüfer Özlüce’de gidebileceğiniz kafe tavsiyesi, Bursa’nın konsept kafeleri

Bursa’nın en iyi kafelerini arıyor ve nereye gideceğinizi bilmiyorsanız, bu yazımız sizin için. BiBursa olarak, Bursa’da gidilecek kafeler başlıklı yazı serimizin 1.sini sizler için hazırladık. Bursa’da lezzetlerini denediğimiz ve kahve içip sohbet etmek için gidebileceğiniz 16 kafeyi hemen okuyabilirsiniz.

Bursa’da gidilecek kafe sayıları arttıkça, kişiler seçim yapmakta zorlanıyor. Bursa’da her gün neredeyse yeni kafeler, restoranlar açılıyor. BiBursa.com olarak Bursa’da yeni açılan mekanları ve uzun süredir var olanları da tanıtmak bizim görevimiz 🙂 BiBursa olarak bu yazımızda gidip lezzetlerini denediğimiz, Bursa’nın farklı bölgelerinde gidebileceğiniz kafeleri sıraladık. Bu yazımızdan sonra sevdiklerinizle birlikte “Bursa’da kahve içmek için kafeye nereye gidilir?” sorusuna cevap verebileceksiniz 🙂

Özlüce Bruno Coffee Expert

1- Özlüce en iyi-lezzetli kafesi; Bruno Coffee Expert

Bursa’da sosyal hayatın en yoğun olduğu bölgelerden olan Özlüce Bulvarı’nda, 3. nesil kahve hizmeti veren Bruno Coffee Expert‘i sakin ve huzurlu ortamı, lezzetli kahveleri ve tatlıları için tercih edebilirsiniz. Özlüce’de dinlenmek ve çalışmak için kafe arayanların yeni uğrak yeri olacak olan Bruno Coffee Expert‘in içinde bulunan çalışma bölümü ile mis gibi kahve kokusu eşliğinde bilgisayarınız ile rahatlıkla çalışabilir, toplantılar yapabilirsiniz. Ofiste sıkıldığınızda dışarıda çalışacak kafe arayanlardansanız, kahve içmeyi de seviyorsanız, Bruno Coffee Expert, Özlüce’de sizi bekliyor.
Konum ve iletişim bilgileri için tıklayın; Bruno Coffee Expert

2- FSM en iyi-lezzetli kafesi; BKM Kafe

Bir kafeden beklentiniz nedir? Yüksek sesli müzik mi yoksa sakin ve arkadaşlarınızla birlikte keyifli sohbet edebileceğiniz bir ortam mı? Bursa’da kurulmuş ve Türkyi’ye kitap satışı konusunda hizmet veren BKM Kitap, sadece kitap satmanın dışına çıkarak modern ve şık kafesinde misafirlerini ağırlıyor. Bkm Kitap Kafe, kitabı ve sohbet etmeyi seven kişileri, modern ve sakin ortamı ile davet ediyor. Tek başınıza kafeye gidip ne yapacağınızı bilmiyor ve sıkılıyorsanız, BKM Kitap Kafe’de, BKM’den seçeceğiniz kitabı ücretsiz okuyarak, çayınızın kahvenizin yanında keyifle okuyabilirsiniz. Çay, kahve gibi sıcak içeceklerin yanı sıra lezzetli ellerden çıkan yemekler ile karnınızı doyurabilir hem de günün yorgunluğunu kitaplarla atabilirsiniz.

Bkm Kitap Kafe Fsm Bulvarı’nın yanı sıra Özlüce Bulvarı’nda ve 2020’nin sonlarına doğru açılan İstanbul Yolu üzerinde de şubesi bulunmaktadır.

3- Görükle en iyi-lezzetli kafesi; Çikolatapare

“Her parçasında lezzet var” mottosu ile İstanbul merkezden sonra Bursa’da da hizmete açılan Çikolatapare‘de, Görükle’de gidilecek kafe arayanların uğrak yeri haline gelmiş durumda. Çikolatapare’de yiyeceğiniz çikolatalar sizi mest edebilir. ‘Masalsı lezzetler’ diye tanıttıkları yüzü aşkın çikolata çeşidi ile misafirlerine lezzetli anlar yaşatan Çikolatapare, Görükle’nin ardından Özlüce ve Odunluk Mahallesi’nde de hizmete açıldı. Özel Çikolatanın yanında özel tarifler ile hazırlanmış tatlılar, çok özel kahve çekirdekleri ile harmanlanmış kahve çeşitleri ve çay çeşitleri ile misafirlerini en iyi şekilde ağırlıyor.

Biz Çikolatapare’nin acılı çikolatasını denedik ve çok beğendik. Eğer farklı lezzetler arıyorsanız, tavsiyemizdir 🙂

4- Balat’ın en iyi- lezzetli kafesi; Moc

3. nesil kahve sever misiniz? Şöyle dumanı ile birlikte kokusu da buram buram etrafa yayılan türden. Balat’ta lezzetli kahve içmek için gidilecek kafe arıyorsanız, 3. nesil kahveci olan MOC’u tercih edebilirsiniz. Son yıllarda popülerliğini arttıran ve lezzetli kahve içmek isteyenlerin tercih ettiği mekanlardan olan 3. nesil kahvecilerden MOC Coffee Roastery, Balat Turkuaz Plus Çarşı‘daki şubesi ile kahve severleri bekliyor. Günün her saati lezzetli ve taze kavrulmuş kahve çekirdeklerinden hazırlanan kahveler ile hem dinlenebilir hem de sakin ve huzurlu ortamında çalışabilirsiniz.

5- Heykel en iyi-lezzetli kafesi; Sori Cafe

Bursa’nın en iyi kafeleri listesinde her gün binlerce turisti ağırlayan merkez ilçesini almasak olmazdı 🙂
Bursa merkezde (Osmangazi’de) gidilecek kafe arıyorsanız, Ulucami’nin tam karşısında, yüksek iş hanlarının terasında bulunan Sori Cafe‘yi tercih edebilirsiniz. Şık tasarımı, özel sunumları, hem göze hem mideye hitap eden yemekleri ve tabi Bursa manzarası ile Sori Cafe, şehrin merkezinde huzurlu bir yer arayanların ilk tercihi durumunda. Açık ve kapalı mekanı ile ışıl ışıl Bursa manzaralı kafe arayanların tercih ettiği Sori Cafe, keyifli sohbet ve huzurlu ortamı ile içeceğiniz çay, kahvelerde unutulmaz olacak. Ulucami manzarasının yanı sıra hanlar bölgesini de gören konumu ile doyumsuz bir Bursa manzarası ile Sori Cafe’de keyifli vakit geçirebilirsiniz.

6- 23 Nisan en iyi-lezzetli kafesi; Tavolino Cafe & Restaurant

Bursa’nın en güzel kafeleri yazımızın 1.sine, 23 Nisan Mahallesi ile devam ediyoruz. Arkadaşlarınızla buluşmak veya ailenizle huzurla bir fincan kahve içmek mi istiyorsunuz? Tavolino Cafe& Restaurant, şık tasarıma sahip ortama değer veren herkes için doğru buluşma noktasıdır. Tavolino Cafe & Restaurant’ta ufak süper atıştırmalıkların ve bir fincan çay veya kahvenizin tadını çıkarabilirsiniz. Ilık yaz akşamlarını muhteşem güzellikteki, konforlu dış mekanlarımızda geçirin.
Tavolino Cafe & Restaurant haftanın 7 günü saat 8:30-00:00 arasında hizmet vermektedir.

7- Podyum Park en iyi-lezzetli kafesi; Cocolab

Bursa’nın en popüler yeri olan Podyum Park gidebileceğiniz kafe arıyorsanız, tavsiyemiz Cocolob. Hafta içi ve hafta sonu Bursalıların gezip eğlenmek, konserlere katılmak ya da günün/haftanın yorgunluğunu artmak için çok sık gittiği yer olan Podyum Park’ın her köşesin ayrı bir eğlence, ayrı bir lezzet saklı. Podyum Park’ta 3. nesil kahvecilerde nitelikli kahve içmek isteyenlerin ilk adresi olan Cocolab, kendi kavurduğu özel çekirdekleri ile kahve severlerin uğrak yeri. Kahvenin yanında lezzetli kek, kurabiye ve tatlıları da yiyebilirsiniz. Çok az insan ağırlayabildiği için yer bulmakta zorlanabileceğiniz Cocolab’ta take a way sistemi de geçerli. Cocolab’tan taze öğütülmüş kahvenizi alarak, Podyum Park’ta yürüyebilir, çimlerde oturabilir, lunaparkında eğlenebilirsiniz. Cocolab’ın Özlüce 23 Nisan Mahallesi’nde de şubesi bulunmaktadır.

Yorumunuzu bırakın
Yorum Yap
İsim
E-posta